Zonne-energie

We produceren 432.000 kWh per jaar aan zonnestroom, ter vergelijking, een huishouden verbruikt ongeveer 2.400 kWh per jaar.  Dit is goed voor 189% van ons gebruik of 180 huishoudens.

Goeie energie,

Wij, Rianne, Hugo en Resi, vinden het belangrijk om als boerderij een steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Daarom hebben we sinds 2012 zonnepanelen op ons dak. Deze hebben wij in februari 2019 uitgebreid van 445 naar 1061 zonnepanelen en in februari 2022 uitgebreid naar 1334 zonnepanelen.

We kunnen met trots zeggen dat we nu een energie-neutrale boerderij hebben. Sterker nog: we wekken met ons dak genoeg zonne-energie op om naast ons eigen boerderij nog eens 100 Nederlandse huishoudens van energie te voorzien.

Vandebron is een energieplatform met een missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Ze bieden daarom alleen echt groene en lokaal opgewekte energie aan en maken geen winst op jouw verbruik. Zo krijg jij écht duurzame energie voor een goeie prijs. Energie van Bens BoerderEi bijvoorbeeld.

We hebben iets leuks voor je: je kunt namelijk nu klant worden bij Vandebron met 100 euro korting. Zo krijg je niet alleen een aantrekkelijk aanbod, maar ook nog eens zonne-energie/windenergie van ons dak. Goeie energie, noemen wij dat!

Via onderstaande button kun je klant worden met korting. Het lijkt ons leuk om je als klant van Vandebron en van onze zonnepanelen te verwelkomen.